Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سید احمد علم الهدی روز شنبه در دیدار با روسای مراکز دانشگاه علمی و کاربردی خراسان رضوی افزود: همیشه مشکلی که در برنامه ریزیها وجود دارد در نظر گرفتن وضع ایده آل است که برای یک وضعیت 100 درصد مطلوب و بدون توجه به واقعیات، موانع و نارساییها برنامه ریزی می شود.
وی ادامه داد: وقتی برنامه ریزی بدون توجه به واقعیات موجود انجام شود در هنگام اجرای برنامه ها به مشکل می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید به دنبال تزریق نیروهای جوان در ظرفیت محدود موجود اشتغال باشیم بلکه نیاز به ایجاد و تولید شغل جدید است.
امام جمعه مشهد از بازنشستگی زودتر از موعد نیز انتقاد و بیان کرد: کاهش سن بازنشستگی از 30 سال به 25 سال یک فکر نپخته، خام و اشتباه است زیرا یک فرد بعد از 25 سال سابقه فعالیت مجرب و توانمند است که بیکار می شود.
وی گفت: مشکل اشتغال همه چیز را به هم زده است و آثار مخرب آن بر هیچکس پوشیده نیست در حالیکه ایران از نظر ذخایر طبیعی و زیرساختهای اقتصادی قوی است و دانشگاهها می توانند با استفاده از ظرفیتهای موجود با طرحهای نو تولید کار کنند.

* آموزش 96 هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی هم در این دیدار گفت: 96 هزار و 344 نفر دانشجو در مراکز علمی کاربردی این استان دانش آموخته شده اند و افزون بر 43 هزار نفر نیز در حال تحصیل هستند.
محمدجواد سلجوقی افزود: چهار هزار و 200 دانشجوی غیرحضوری نیز در 10 مرکز آموزشی این دانشگاه در حال تحصیل هستند. چهار هزار و 243 مدرس آموزش دانشجویان مراکز علمی کاربردی را در خراسان رضوی را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: 322 کد رشته در مقطع کاردانی و 233 کد رشته در مقطع کارشناسی و مهندسی برای دانشجویان این دانشگاه وجود دارد که 12 درصد کد رشته ها فقط برای مردان و سه درصد برای زنان و بقیه کد رشته ها مشترک است. 55 درصد دانشجویان در مقطع کاردانی و 45 درصد در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: 66 درصد دانشجویان این دانشگاه مرد و 34 درصد زن هستند. همچنین 88 درصد دانشجویان این دانشگاه را افراد بومی تشکیل می دهند.
کانال تلگرام ایرنا خراسان رضوی به نشانی telegram.me/irnamashhad برای دسترسی و دریافت سریع اخبار منتخب در همه حوزه های خبری و تصویری فعال است.
خبرنگار: مصطفی نخعی **انتشار: حسین کریم زاده
7507/1858

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه حدادپور صبح دوشنبه در آئین نکوداشت مرحوم آیت الله حاج صادق رزاقی طالقان که در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، تصریح کرد: در حوزه مدیریت سطح استان البرز با نکته مهمی مواجه هستیم؛ اینکه در سرآمدسازی برای کشور و استان در حوزه‌های دینی ضعیف عمل می‌کنیم.

وی عنوان کرد: اگر بخواهیم در سطح ملی سرآمدان ورزشی، هنری، سینمایی و … را معرفی کنیم بسیاری از افراد به ویژه نسل جوان بدون لحظه‌ای فکر کردن می‌توانند نام افراد را به زبان بیاورند اما در حوزه‌های علمی و مذهبی، به وضوح دیده می‌شود که افراد به خصوص نسل جوان شناختی از سرآمدان و مشاهیر ندارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز مطرح کرد: برگزاری چنین مراسم‌هایی کمک می‌کند که بتوانیم افراد دارای وجهه مذهبی و مورد وثوق در استان و کشور را به جوانان و نوجوانان معرفی کنیم و نوعی الگوسازی انجام شود. آیت الله رزاقی دارای مؤلفه‌های خوبی بودند که نباید از آنها غافل شویم.

حدادپور، دانش، پارسایی و مردم داری را سه مؤلفه مهم این شخصیت علمی و فرهنگی دانست و اظهار کرد: نسل جوان دیگر از موعظه‌های معمولی اقناع نمی‌شوند اما وقتی شخصی می‌تواند با این سطح علمی در حوزه‌های خارج از فقه و دین با مطالعه قبلی در جمع جوانان صحبت کند، آنها را جذب می‌کند.

وی با اشاره به نقش مهم برگزاری این گونه جلسات در زنده نگهداشتن یاد شخصیت‌های علمی و فرهنگی و نیز الگوسازی برای نسل جوان به ویژه در حوزه روحانیت خاطرنشان کرد: اساتید بزرگی در سطح استان داریم که نسل جوانان آنها را نمی‌شناسند که این موضوع کوتاهی ما را نشان می‌دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز مطرح کرد: پیشنهاد می‌شود در این گونه برنامه‌ها و مراسم برنامه ریزی های لازم انجام شود تا بیشتر نسل جوان حضور داشته باشند که بتوانیم شخصیت‌های سرآمد را به آنها معرفی کنیم و جوانان و نوجوانان با مشاهیر آشنا شوند و به آنها رجوع کنند.

آیت الله رزاقی هیچوقت حوزوی بودن خود را فراموش نکرد

حجت الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم زاده، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: آیت الله رزاقی با اینکه استخدام دانشگاه بود اما هیچوقت حوزوی بودن خود را فراموش نکرد و به معنای واقعی کلمه طلبه زندگی کرد.

وی با اشاره به اینکه وی با هدف تبلیغ وارد دانشگاه شد و تا پایان عمر خویش نیز این هدف را حفظ کرد و به معنای واقعی کلمه مؤثر بود، ادامه داد: او شرکت در نماز جماعت را بر خود فرض می‌دانست و هر جا و تحت هر شرایطی، وقتی را برای نماز خالی می‌کرد تا به اقامه نماز جماعت دانشگاه برسد.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز بیان کرد: وی در عین حال که مسوولیت‌های متعددی در استان بر عهده داشت اما تبلیغ، منبر رفتن، روضه خواندن و در مجموع رسالت طلبگی خود را فراموش نکرد و از سوی دیگر ورود خوبی در مباحث حوزوی داشت. بزرگترین خصلت او ارتباط و انس با اهل بیت (ع) بود.

کد خبر 6098049

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • تجلیل و پاسداشت مقام معلم در مشهد
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت